Polévka:
- Zabíjačková polévka „Prdelanka“
Předkrm:
- Chléb s domácím sádlem a cibulí
- Chléb s domácím sádlem a škvarkami
- Škvarky (teplé nebo studené), chléb
- Škvarková pomazánka, chléb
- Podhrdlí (teplé nebo studené), chléb
- Tlačenka s cibulí a octem, chléb
Příkrm:
- Jitrnice pečená
- Jelítko pečené
- Pečené maso
- Zabíjačková sekaná s panenskou svíčkovou
- Zabíjačkový talíř (škvarky, tlačenka, podhrdlí, chléb)
- Zabíjačkový guláš s játry
- Prasotalíř XXL (tlačenka, škvarková pomazánka, chléb, jitrnice , jelítko, pečené maso, vepřový bůček
- Sekaná s panenkou, červené a bílé zelí, variace knedlíků
Výkrm:
- Grilovaný bůček (chléb, křen, hořčice, okurek, kozí roh)
- Marinovaná žebírka (chléb, křen, hořčice, okurek, kozí roh)
Zákrm:
- Bílé zelí / červené zelí s jablky
- Houskový knedlík / vařené brambory
- Domácí bramborový knedlík / domácí špekový knedlík