Menu I.
Předkrm:
Hovězí Carpaccio s bazalkovým pestem, olivami, sýrem Grana Padano, rukolou a s parmazánovým toustem z italské tramezziny
Hlavní chod:
Pošírovaný steak z lososa v bylinkovém másle, lanýžové pyré s ančovičkami, kaviár z jesetera malého a omáčkou Sabayone
Dezert:
Vanilkové mascarpone s kousky čerstvých jahod přelité omáčkou z borůvek, lístky máty
715 Kč
Menu II.
Předkrm:
Jemná paštika z kachních jater se sušenými brusinkami, ostružinovým gelem, celerovou slámou a mandlovou brioškou
Hlavní chod:
Kuřecí Supreme z kukuřičného kuřátka, pošírovaná baby karotka v přepuštěném másle, pečené hráškové pyré, omáčka z portského vína
Dezert:
Vanilkové mascarpone s kousky čerstvých jahod přelité omáčkou z borůvek, lístky máty
565 Kč
Menu III.
Polévka:
Krémová chřestová polévka s mléčnou pěnou, čerstvou řeřichou a nefiltrovaným olivovým olejem
Hlavní chod:
Filírovaný hovězí Rib-Eye marinovaný v bylinkách a portské soli, koňakové baby hrušky, mačkané grenaille s máslem a artyčoky
Dezert:
Vanilkové mascarpone s kousky čerstvých jahod přelité omáčkou z borůvek, lístky máty
655 Kč